Archive for the "Hírek" category

A Csak csajok nyáron is aktív

Augusztusban izgalmas programra készül a Szalai Környezetvédő és Ifjúsági Egyesület, amelyben közreműködik az alapítványunk is. A Csak csajok hagyományőrző napra készülnek.IMG_0261 (tovább…)

Nyári napközi a Szalában

Idén 4. alkalommal szervezi és valósítja meg alapítványunk a Szalai Környezetvédő és Ifjúsági Egyesülettel közösen a szalában élő gyerekeknek a Nyári napközit. Ennek az egy hetes programnak a célja, hogy a nyári szünetben hasznosan és jókedvűen töltsék az idejüket a szalában élő hátrányos helyzetű gyerekek. Segítség ez a program a szülőknek is, hiszen ha csupán egy hétről is van szó, a gyermekeik felügyelete, fejlesztése, szórakozása és étkeztetése ingyen meg van oldva. Az egy hét idén is jól sikerült.

IMG_0186IMG_0195IMG_0222IMG_0232 (tovább…)

Az Ifjúsági klub továbbra is várja a fiatalokat!

Régen adtunk már hírt az Ifjúsági klubról. Pedig működik, hétről-hétre találkozunk a Szalai Közösségi Házban. A foglalkozásokon a résztvevők képességeit igyekszünk feltárni. Nem feltétlenül az iskolai eredmények mutatják, hogy miben vagyunk jók, ügyesek. Mi játékos gyakorlatok segítségével mutatjuk meg, ki miben sikeres. Mindenkinek van egy füzete, amibe gyűjti a képesség matricákat. Már mindenkinek elég sok van. 🙂

IMG_0120 IMAG0818 IMG_0099