Az alapítvány 2018-as tevékenysége

Az alapítvány Eger szegregált városrészében folytatta a programjait. A fiataloknak az Ifjúsági klub működött, a célja továbbra is a szociális-, és iskolai sikerességet támogató kompetenciák fejlesztése. Az asszonyoknak szóló programunk a Csak csajok, amelynek a célja a női szerepek tisztázása, illetve az ezekhez kapcsolódó kompetenciák tudatosítása, megerősítése.

A szala városrészben programot szerveztünk a húsét és a gyermeknap köré. Ezekben a programokban együttműködő partnerünk volt a helyi civil szervezet a Szalai Környezet és Ifjúság védő egyesület.

Pályaorientációs foglalkozást szerveztünk és valósítottunk meg az egri Pásztorvölgyi Gimnáziumban. 28 diákot értünk el a programmal.

Részt vettünk az EKMK Nemzeti Tehetség Programjának keretében szervezett művészeti táborában ahol, a önismereti játékokkal színesítettük a tábor programját.

Az alapítvány tagjai által fejlesztett pályaismereti játékos módszertani eszközt neveztük az Euroguidance díjra, ahol elismerésben részesítették a pályamunkánkat.


Elnézést, ehhez a bejegyzéshez jelenleg nem lehet hozzászólni.