portfólió

2018. Elismerést hozott a saját fejlesztésű pályaorientációs játékunk

Pályázati források nem érkeztek az alapítványhoz, így a szívügyünk mellett, amely a szala városrészben való működésünk, új területen szereztünk inspirációt magunknak. Valójában már korábban is elkezdtük a játékok/módszertani eszközök fejlesztését a saját munkánk megkönnyítése érdekében, de most arra gondoltunk, másoknak is segítséget jelenthetnek. Az egyiket ezek közül megmérettük: neveztük az Euroguidance díjra. Tovább

 

2018-ban az alapítvány tagjai által fejlesztett pályaismereti játékos módszertani eszközt neveztük az Euroguidance díjra, ahol elismerésben részesítették a pályamunkánkat.

Az alapítvány Eger szegregált városrészében folytatta a programjait. A fiataloknak az Ifjúsági klub működött, a célja továbbra is a szociális-, és iskolai sikerességet támogató kompetenciák fejlesztése. Az asszonyoknak szóló programunk a Csak csajok, amelynek a célja a női szerepek tisztázása, illetve az ezekhez kapcsolódó kompetenciák tudatosítása, megerősítése.

A szala városrészben programot szerveztünk a húsvét és a gyermeknap köré. Ezekben a programokban együttműködő partnerünk volt a helyi civil szervezet a Szalai Környezet-, és Ifjúságvédő Egyesület.

Pályaorientációs foglalkozást szerveztünk és valósítottunk meg az egri Pásztorvölgyi Gimnáziumban. 28 diákot értünk el a programmal.

Részt vettünk az EKMK Nemzeti Tehetség Programjának keretében szervezett művészeti táborában, ahol önismereti játékokkal színesítettük a tábor programját.

Similar Posts