/ / / ÉRDEKLŐDÉS ÉS KÉPESSÉG TÁBLAJÁTÉK pályaorientációs eszköz

ÉRDEKLŐDÉS ÉS KÉPESSÉG TÁBLAJÁTÉK pályaorientációs eszköz

19.800 Ft

Leírás

A Képesség és érdeklődés táblajáték  együtt, kettő az egyben csomagban.  Az A3-as méretű játéktába egyik oldalán a képesség tábla, másik oldalán az érdeklődés tábla, a dobozban mindkét játékhoz való mágneses kártyák megtalálhatóak.

Az Érdeklődés táblajáték egy pályaorientációs játék. A táblajáték a pályaorientáció öndefiníciós eleméhez köthető. Játékosan mutatja meg, hogy a résztvevő milyen tevékenységeket végez szívesen.

A mágneskártyák állításai, tevékenységekhez és nem tantárgyakhoz kötődnek, így segít a résztvevőknek a pályaorientációs szempontok megértésében.

Bemutatja, hogy az érdeklődés, nem az iskolai tantárgyi teljesítményben érhető tetten és, hogy az érdeklődés sokféle lehet, de akad olyan terület is, ami teljesen kiesik a köréből.

 

A Képesség táblajáték egy pályaorientációs játék. A táblajáték a pályaorientáció öndefiníciós eleméhez köthető. Játékosan mutatja meg, hogy a résztvevő milyen tevékenységeket végez könnyen.

A mágneskártyák állításai, tevékenységekhez és nem tantárgyakhoz kötődnek, így segít a résztvevőknek a pályaorientációs szempontok megértésében.

Bemutatja, hogy a képesség, nem az iskolai tantárgyi teljesítményben érhető tetten és, hogy a képesség nem a „van-nincs” dimenzióban mérhető, hanem inkább arányokban.

További információk

Anyag

Méret

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÉRDEKLŐDÉS ÉS KÉPESSÉG TÁBLAJÁTÉK pályaorientációs eszköz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük