Mind a(z) 2 találat megjelenítve

 • ÉLETÚT JÁTÉK pályaorientációs eszköz

  Értékelés: 0 / 5
  4.000 Ft

  Az Életút játékkal meg tudjuk mutatni az életpálya-tervezés komplexitását. A játékkal új szempontot adunk a tanulóknak/fiataloknak a pályaorientációról való gondolkodáshoz, mivel az életpálya-tervezés távlati elemeire nézhetünk rá. Megmutathatjuk a „teljes képet”, bemutathatjuk, hogy nem érdemes az iskolaválasztásra szűkíteni a döntési szituáció értelmezését.

  A játék során láthatóvá válik, hogyan ágyazódik be a tanuló/munkavállaló szerepünk a többi életszerepünk közé, és ezeket figyelembe véve tudunk a tervezésre, a folyamatra ránézni. Figyelembe vehető a szociokulturális sajátosságokból adódó szerep- preferencia is.

   

 • ÉRDEKLŐDÉS ÉS KÉPESSÉG TÁBLAJÁTÉK pályaorientációs eszköz

  Értékelés: 0 / 5
  19.800 Ft

  A Képesség és érdeklődés táblajáték  együtt, kettő az egyben csomagban.  Az A3-as méretű játéktába egyik oldalán a képesség tábla, másik oldalán az érdeklődés tábla, a dobozban mindkét játékhoz való mágneses kártyák megtalálhatóak. Az Érdeklődés táblajáték egy pályaorientációs játék. A táblajáték a pályaorientáció öndefiníciós eleméhez köthető. Játékosan mutatja meg, hogy a résztvevő milyen tevékenységeket végez szívesen….